Minisun Junior C-vitamiini mansikka (1 × 80tabl)

9,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 80tabl
Tuotenumero (Muu) 2376523

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

C-vitamiinia sisältävä mansikanmakuinen ja nallenmuotoinen purutabletti lapsille.

Käyttötarkoitus:

C-vitamiinia sisältävä mansikanmakuinen ja nallenmuotoinen purutabletti lapsille. Yksi tabletti sisältää C-vitamiinia 150 mg.Nallenmuotoisen tabletin maku on peräisin luontaisesta mansikka-aromista, makeus luontaisista makeutusaineista (ksylitoli ja sorbitoli) ja punainen väri punajuuriväristä. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia tai eläinperäisiä ainesosia ja lisäksi se on maidoton, laktoositon, soijaton, liivatteeton ja hiivaton.

Annostelu:

Alle 3-vuotiaille: 1 purutabletti päivässä<br />Yli 3-vuotiaille lapsille: 1 - 2 purutablettia päivässä.Sopii nautittavaksi sekä tyhjään mahaan että aterian yhteydessä. Purutabletti sopii lapsille siitä iästä alkaen kun lapsi osaa pureskella tabletin.Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.1 purutabletti sisältää:C-vitamiinia 150 mg

Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), C-vitamiini, aromit (mm. luontainen mansikka-aromi), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), väri (punajuuriväri).

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.Maidoton, laktoositon, soijaton, liivatteeton ja hiivaton.