Avene Cleanance MAT emulsion (1 × 40ml)

15,48 €
387,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9257894

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Lyhyt tuotekuvaus:

Rasvoittuvalle ja akneiholle kevyt, lähes öljytön, hoitava ja kosteuttava emulsiovoide. Lievittää tulehduksia ja ihoärsytystä.

Käyttötarkoitus:

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon kevyt, lähes öljytön ja kosteuttava emulsiovoide. Voide lievittää tulehduksia ja ihoärsytystä, tasapainottaa talineritystä jo talirauhasissa. Voiteessa olevat, talia imevät mikrokapselit pitävät ihon mattapintaisena ja imevät päivän aikana erittyvää talia itseensä.

Annostelu:

Levitä emulsiovoide kasvoille aamuin ja illoin huolellisen puhdistuksen jälkeen. Rasvoittuvan ihon hoitovoide soveltuu niin tytöille kuin pojillekin. Erinomainen voide myös meikin alle, sillä se pitää meikin siistinä ja mattapintaisena pitkään.

Ainesosaluettelo:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CYCLOMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYACRYLATE-13, POLYMETHYL METHACRYLATE, POLYISOBUTINE. ZINC GLUCONATE. BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL. CETRIMONIUM BROMIDE. DIMETHICONE, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM),GLYCERYL LAURATE, POLYSORBATE 20, PYRIDOXINE HCL, SALISYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA).

Koko:

40 ml